• 1.jpg
  • 2.jpg
  • 3.jpg
  • 4.jpg
  • 5.jpg
  • 6.jpg

Numer konta bankowego do wpłat za obiady

oplaty za obiadyOdpłatność za obiady uiszczana jest przelewem
na rachunek bankowy 05 8636 1015 2004 1603 5542 0001 Bank Spółdzielczy w Rymanowie.
W tytule należy umieścić imię i nazwisko dziecka, szkołę oraz miesiąc za który dokonywana jest odpłatność.

3. Opłatę wnosi się za cały miesiąc, od 1 do 10 dnia następnego miesiąca, za który opłata jest wnoszona (w którym nastąpiło wyżywienie). Z wyjątkiem miesiąca grudnia i czerwca, kiedy opłatę za obiady należy dokonać do końca danego miesiąca.

Informacja dla rodziców - zasady korzystania z usług stołówki w roku szkolnym 2022/2023

1. Cena jednostkowa za obiad (zupa, drugie danie, napój) wynosi 4,00 zł.
2. Płatności dokonywane są do 10 dnia miesiąca następnego, za który opłata jest wnoszona (w którym nastąpiło wyżywienie), w kwocie podanej na stołówce szkolnej bądź od wychowawcy. Z wyjątkiem miesiąca grudnia i czerwca kiedy opłatę należy uiścić do końca danego miesiąca.

Regulamin stołówki

regulaminREGULAMIN STOŁÓWKI SZKOLNEJ
SZKOŁY PODSTAWOWEJ W NOWYM ŻMIGRODZIE

Podstawa prawna:

1. Ustawa z dnia 14 grudnia 2016 roku prawo oświatowe (Dz. U. z 2021 r. poz. 1082) - art. 106 ust. 2 i 3 w związku z art. 4 pkt. 1, art. 10 ust. 1 pkt. 1 i art. 29 ust. 1 pkt. 2 i 3

§ 1

Postanowienia ogólne

Aktualny jadłospis

JADŁOSPIS

28.11.2022 poniedziałek

1. Żurek  z ziemniakami ( śmietana )

2. Makaron z serem  ( mąka pszenna, jaja, ser biały , masło )

29.11. 2022 wtorek

1.  Zupa koperkowa  ( seler, masło, śmietana )

2. Kotlet mielony ( jaja ,bułka tarta )

3. Marchew z groszkiem gotowana  (  śmietana )

4. Ziemniaki

 30.11.2022 środa

1.  Zupa jarzynowa ( seler ,masło, śmietana )

2. Filet w sosie serowym   (  mleko, ser topiony , śmietana )

3. Warzywa , ryż

01.12.2022 czwartek

1. Rosół z makaronem ( seler , mąka pszenna, jaja  )

2. Kotlet schabowy ( mąka pszenna ,jaja, bułka tarta )

3. Sałatka lodowa ( majonez, jogurt naturalny )

4. Ziemniaki

02.12.2022 piątek

1. Zupa grochowa ( masło, seler ,śmietana )

2. Pierogi ruskie ( mąka pszenna, jaja ,ser biały , masło )

kuratorium

vulcan

archiwalna

jadlospis